Bil lån – når familien skal have ny bil

Bil lån – når familien skal have ny bil

En ny bil repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning. Hvis du kvier dig ved tanken om at skulle lægge adskillige hundrede tusind kroner for familiens ønskebil, er du ikke alene. Det er de færreste, som har den slags penge liggende i rede kontanter – og en helt ny bil er derfor uden for de flestes rækkevidde.

Står du imidlertid i den situation, at din familie – i lighed med rigtig mange andre danske familier – er afhængig af bilen i det daglige, er det vigtigt, at jeres bil er i tip top stand. En gammel, slidt bil er for det første temmelig usikker at køre rundt i, for det andet som oftest meget ustabil. Oplever du, at bilen tilbringer mere tid hos automekanikeren end hjemme i jeres garage (eller på vejen mellem job, skole, fritidsaktiviteter og hjemmet), er det på tide at overveje, om ikke familiens økonomi og tryghed ville forbedres med en nyere model.

Hvordan kan jeg finansiere køb af ny bil?

Det er som nævnt ikke nogen lille investering at anskaffe en ny bil. Men på den lange bane kan det godt betale sig. Du vil kunne mærke en betydelig nedgang i familiens udgifter til brændstof og værksteds besøg. Og så er der de grønne afgifter, som generelt er lavere for nye og mere miljøvenlige biler. Alt i alt er en ny bil en god investering på den lange bane – og hvis du kan finansiere købet af familiens nye bil ved hjælp af et såkaldt bil lån, vil du i sidste ende blot vinde på denne nyanskaffelse.

Hvor kan jeg optage et bil lån?

Hos Ikano Bank har du muligheden for at ansøge om lån til en bil online – og have svar på din ansøgning efter få timer. Du kan læse mere om bil lån uden udbetaling på ikanobank.dk