Få råd til det hele i julen – ansøg om online forbrugslån

Få råd til det hele i julen – ansøg om online forbrugslån

Få råd til det hele i julen – ansøg om online forbrugslån

Er det svært at få budgettet til at strække til alle julegaverne og julemaden i december? Så kan du enten spørge din bank om du må få et bevilliget overtræk eller et forbrugslån. Men så skal du også svare på spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Vælger du i stedet at ansøge om en online forbrugslån hos en af de mange låneudbydere på markedet, så skal du ikke svare på, hvad pengene skal bruges til, og du kan hurtigt få pengene udbetalt.

Små og store forbrugslån efter behov

Har du ikke tidligere ansøgt om et online forbrugslån, så virker det måske lidt uoverskueligt at finde frem til den bedste og billigste låneudbyder. Men du kan nemt sammenligne priser på forbrugslån online og dermed finde den låneudbyder, som kan tilbyde dig det forbrugslån, du har brug for. Nogle af de kendte låneudbydere på markedet er Hotlån.dk og Robotlån.dk, og her kan du meget fleksibelt låne mellem 3.000 – 75.000 kr. alt efter dit behov og din økonomi. Hotlån.dk tilbyder for øjeblikket, at du kan få et forbrugslån, hvor første afdrag først skal betales 1. februar 2018, hvilket giver dig lidt tid til at for overstået de dyre udgifter henover jul og nytår. Du skal være over 25 år for at ansøge om et lån, og du skal have fast arbejde og må ikke stå i RKI eller Debitor Registret.

Forbrugslån kan være en nem og fornuftig løsning

For dig, som har en fornuftig økonomi, der kan det være en god løsning at optage et forbrugslån, som du kan afdrage i faste månedlige ydelser henover en længere periode. Løbetiden kan f.eks. være fra 12 måneder til 70 måneder alt efter, hvor stort lånet er, og hvor meget du har råd til at afdrage om måneden. Laver du et månedsbudget, før du ansøger om et forbrugslån, så er det nemmere for dig at have et overblik over din økonomi.