Få styr på din SEO med et professionelt SEO firma

Få styr på din SEO med et professionelt SEO firma

Marketing er, som de siger i reklamen, mange ting – og det er ikke altid, man husker, at online marketing indeholder andre elementer end traditionel markedsføring. Et vigtigt element, som alle digitale marketings managere bør kende er SEO – Search Engine Optimization, eller på danske: Søgemaskineoptimering. Grunden til, at SEO er så vigtigt et element, er, at søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo er de primære portaler, når det handler om e-handel. Hvis din virksomhed ikke kan findes på Google, er den så godt som usynlig. Langt de fleste potentielle kunder vil søge efter de produkter eller services, de ønsker, via Google, og der ud over vil de være tilbøjelige til at tage et af de første tre links, de bliver præsenteret for. Derfor er det ikke nok at kunne findes på Google – en virksomhed skal, for at have den største sandsynlighed for at opnå konverteringer via sin webshop – helst ligge i top fem.

Det kan godt være et langt og sejt træk at komme til tops på Google. Især hvis man ikke har 100% styr på sin SEO. Derfor anbefales det, at man som marketing manager søger professionel hjælp til udvikling af en holdbar SEO strategi, således at man ikke blot kommer til at figurere øverst blandt Googles søgeresultater – man vil også, med den rette vejledning, monitorering og vedligeholdelse, kunne opretholde sin gode placering hos Google og dermed have en fair chance over for de andre konkurrenter på markedet. Hvis du vælger at ignorere din SEO, risikerer du at ryge langt ned ad listen, og så vil det købeklare publikum ikke kunne få øje på dig, når de er på indkøb på nettet. Dette kan føre til dalende besøgstal og manglende konvertering i forhold til dit forecast – og i sidste ende til grimme, røde tal på bundlinjen.

Hvis du ønsker at undgå at havne i en grim situation, hvor du ikke bliver fundet på Google og derfor ikke får kunder i butikken, er det en god idé at rådføre sig med et professionel SEO firma. Klikko kan tilbyde dig såvel hjælp til optimering af indhold på – og opbygning af –  din website i forhold til søgemaskinernes krav som kvalitets linkbuilding via det store blog netværk. Klikkos netværk er bygget op af udelukkende danske domæner på danske ip adresser, og indeholder søgemaskineoptimerede websites med blogindlæg af høj kvalitet, leveret af Klikkos egne skribenter. Dette er din garanti for backlinks af høj kvalitet og troværdighed, hvilket vil sikre din virksomheds website en høj grad af troværdighed på Google – og en deraf følgende højere placering på søgeresultatsiderne!