Hvornår er en gulvafhøvling i København ikke tilstrækkelig?

Hvornår er en gulvafhøvling i København ikke tilstrækkelig?

Hvornår er en gulvafhøvling i København ikke tilstrækkelig?

En gulvafhøvling er som bekendt det, man udfører, hvis en gulvafslibning ikke er nok, og en professionel gulvafsliber mener, at man bliver nødt til at komme længere i dybden med behandlingen, hvis man skal få et fuldendt resultat af afslibningen og den forudgående afhøvling.

Nogle gange kan det dog vise sig, at en gulvafhøvling ikke er nok til at redde for eksempel gulvet i København, der trænger til en fuld behandling for at se flot ud igen.

Det afhænger alt sammen af gulvets stand, før man giver sig i kast med eventuelt at afhøvle, senere afslibe og slutteligt ende med en efterbehandling, der kan styrke gulvet.

I visse tilfælde kan man dog støde på gulve, der er så medtagede, at de ikke kan reddes af en gulvafhøvling, men dette hører ofte sjældenhederne til.

Derfor kan du sagtens hive en professionel gulvafsliber forbi din bolig for at tage et nærmere kig på dit gulv og bedømme, hvilken behandling der specifik skal tages i brug for at forbedre dit gulvs stand og udseende.

Men som nævnt kan der dog være tilfælde, hvor gulvet ikke kan reddes, og de eksempler vil vi komme ind på i resten af artiklen her. Bemærk venligst, at der altid er undtagelser, og at disse eksempler ikke er en udtømmende liste.

– Hvis der måske er kommet et stort hak i gulvet, der går mere dybt end bredt ned og enten gennemborer gulvet eller rammer noget nær bunden af trægulvet.

Her kan man dog sige, at det er muligt at leve med skaden, hvis der ikke er sprækker eller splinter i gulvet, da det kan blive dyrt at udskifte gulvet bare for en enkel flænge dybt i gulvet. Det er et spørgsmål om æstetik.

– Hvis gulvet er rådnet i bund.

Det kan tænkes, man har købt et håndværkertilbud, hvor der enten er gået mug, insekter eller anden råd i gulvet, der er det faktisk mest forsvarligt at udskifte hele gulvet.