Maling af badekar – det billige alternativ til udskiftning

Maling af badekar – det billige alternativ til udskiftning

Et gammelt og slidt badekar er sjældent det kønneste syn. De grimme, gulligt brune plamager af aflejret kalk og okker er ikke ligefrem appetit vækkende – og de mange revner og skrammer gør heller ikke noget for badekarrets udseende. Er du i besiddelse af et sådant badekar har du sikkert mange gange overvejet at skille dig af med det. Men her bør du overveje om ikke maling af badekar var løsningen for dig – og for dit gamle badekar.

Kan jeg selv male mit gamle badekar?

Det at re-emaljere eller male et badekar indvendig er en temmelig omstændelig procedure. Foruden et vist professionelt håndelag kræver maling af badekar også en god portion erfaring – i hvert fald hvis resultatet skal være smukt, glat og ensartet.

Selve processen med maling af badekar minder på mange måder om en autolakering. Ved maling af badekar slibes badekarret op indvendig således at den nye emalje kan binde optimalt til overfladen. Dernæst grundes badekarret hvorpå emaljen påføres. Og lige som du aldrig selv ville forsøge dig med lakering af din bil bør du også overlade maling af badekar til de professionelle.

Hvor kan jeg få professionel hjælp til maling af badekar?

En dygtig håndværker med speciale inden for maling af badekar vil på få timer kunne forvandle dit badekar fra et gammelt og slidt til et nyt og strålende eet af slagsen. Sådanne håndværkere finder du hos Ny Emalje. Ny Emalje er en virksomhed som har specialiseret sig inden for restaurering af emalje i eksempelvis gamle badekar og håndvaske.

De dygtige håndværkere hos Ny Emalje har mange års erfaring inden for maling af badekar og vil med garanti kunne få dit gamle slidt badekar til at stå som nyt igen. Du kan læse mere, og booke tid til en maling af badekar, på ny-emalje.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *